Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Om oss

VELKOMMEN TIL EN FARGERIK VERDEN


Din Stil Alta ble en realitet i 2006 etter årevis med drømmer om en personlig butikk med farger og klær til alle. Gode stoffer har vært viktig - bomull, lin, viscose, ull....,  og at det skulle være klær til mange forskjellige kropper og stiler - og ikke minst farger.  


Det har vært en fantastisk reise - både mentalt og kreativt. Drivkraften har hele tiden vært den gleden jeg har følt når "lykkelige" damer har forlatt butikken for senere å komme tilbake for å uttrykke sin glede. Den røde sofaen har alltid vært hjertet i butikken ved at den innbyr til "den gode samtalen", kaffekoppen og "en oppbevaringsplass for menn" 


Endringer som har skjedd i verden dette året, i tillegg til tanken om en annerledes måte å drive på, har ført til denne nettbutikken. Det at jeg er opptatt av kontakten menneske til menneske gjør at jeg vil tilby kundekvelder - her i Alta og omegn. Jeg vil også  invitere grupper og enkeltkunder hjem til mitt showroom,  og - når Norge åpner igjen - reise rundt på messer og festivaler. 


Nettbutikken tilbyr - i all hovedsak - fantastiske merino klær i mange tidløse flotte modeller og i et hav av farger. I sommersesongen vil jeg tilby lin. 


Ull er gull! 

Våre merinoklær er 100% økotex-sertifiserte, dvs uten skadelige kjemikalier. By basics merino klør ikke, nupper ikke og kan brukes året rundt.  

Klærne er designet og strikket i Danmark og er av aller beste kvalitet. 


Er det noe du lurer på vedrørende farge/størrelse, ta kontakt med meg på mail (gunvor@dinstil.no) eller telefon 90583817 så ordner jeg det du ønsker. 


Jeg tilbyr også mye fint innen tilbehør.


 Velkommen til en fargerik verden!